Adverteren in rendement.nl/bv (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in rendement.nl/bv (nieuwsbrief)

Deze vakportal is speciaal bestemd voor directeuren en ondernemers, bevat dagelijks nieuws en praktische informatie, congressen en opleidingen op dit vakgebied. Speciaal voor abonnees bevat deze vakportal aanvullende vakinhoudelijke informatie, zoals vaktools, bladarchief en de rubriek vraag en antwoord.

doelgroep van rendement.nl/bv (nieuwsbrief)

BV Rendement richt zich primair op:
- ondernemers in het MKB, die de eindverantwoordelijkheid hebben over alle facetten van de bedrijfsvoering, en die een kundig gesprekspartner willen zijn van hun leveranciers en adviseurs;
- eigenaren van bedrijven (holdings), zoals directeuren-grootaandeelhouders van BV’s en directeuren van grotere eenmanszaken, die de resultaten van hun ondernemerschap tezamen met hun inkomen in het bredere fiscaal-juridisch perspectief van personal finance en vermogensontwikkeling willen zien.
- directeuren van werkmaatschappijen van grotere organisaties, die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van hele onderdelen van grotere bedrijven.
Verder is BV Rendement bedoeld voor alle adviseurs van het bedrijfsleven, die op de hoogte willen blijven van wat er zich bij hun klanten afspeelt:
- accountants en administrateurs;
- fiscalisten en belastingadviseurs;
- bedrijfsjuristen en advocaten in ondernemingsrecht;
- managementconsultants en organisatieadviseurs;
- HRM-adviseurs en recruiters;
- accountmanagers bij banken en verzekeraars;
- personal finance consulenten en vermogenbeheerders;
- vastgoedontwikkelaars en bedrijfsmakelaars.

kosten van adverteren in rendement.nl/bv (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rendement.nl/bv (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

annuleringstermijn: Uiterlijk 4 weken voor verschijning (contract blijft gehandhaafd)

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers