Adverteren op rendement.nl/bv?

vanaf € 250,00

Adverteren op rendement.nl/bv

BV Rendement is een financieel nieuws- en adviesmagazine over de bedrijfsvoering bij (middel)grote ondernemingen. De insteek is: hoe kan een ondernemer, directeur of financieel manager bijdragen aan een beter rendement van zijn organisatie.

doelgroep van rendement.nl/bv

BV Rendement richt zich primair op:
- ondernemers in het MKB, die de eindverantwoordelijkheid hebben over alle facetten van de bedrijfsvoering, en die een kundig gesprekspartner willen zijn van hun leveranciers en adviseurs;
- eigenaren van bedrijven (holdings), zoals directeuren-grootaandeelhouders van BV’s en directeuren van grotere eenmanszaken, die de resultaten van hun ondernemerschap tezamen met hun inkomen in het bredere fiscaal-juridisch perspectief van personal finance en vermogensontwikkeling willen zien.
- directeuren van werkmaatschappijen van grotere organisaties, die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van hele onderdelen van grotere bedrijven.
Verder is BV Rendement bedoeld voor alle adviseurs van het bedrijfsleven, die op de hoogte willen blijven van wat er zich bij hun klanten afspeelt:
- accountants en administrateurs;
- fiscalisten en belastingadviseurs;
- bedrijfsjuristen en advocaten in ondernemingsrecht;
- managementconsultants en organisatieadviseurs;
- HRM-adviseurs en recruiters;
- accountmanagers bij banken en verzekeraars;
- personal finance consulenten en vermogenbeheerders;
- vastgoedontwikkelaars en bedrijfsmakelaars.

rendement.nl/bv richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en financiering

kosten van adverteren op rendement.nl/bv

Op rendement.nl/bv kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rendement.nl/bv te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

annuleringstermijn: Uiterlijk 4 weken voor verschijning (contract blijft gehandhaafd)

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers