Adverteren in rendement.nl/hr (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in rendement.nl/hr (nieuwsbrief)

Deze vakportal is speciaal bestemd voor personeelszaken, bevat dagelijks nieuws en praktische informatie, congressen en opleidingen op dit vakgebied. Speciaal voor abonnees bevat deze vakportal aanvullende vakinhoudelijke informatie, zoals vaktools, bladarchief en de rubriek vraag en antwoord.

doelgroep van rendement.nl/hr (nieuwsbrief)

HR Rendement richt zich primair op:
- beslissingsbevoegde P&O-managers, die een adviserende functie hebben richting hun directie en verantwoordelijk zijn voor de inkoop van HR-diensten;
- P&O-specialisten in grotere organisaties, zoals functiewaarderings- en MDspecialisten en hoofden loon- en salarisadministratie, die een bredere scope willen hebben over het hele vakgebied van human resources;
- Algemeen directeuren van middelgrote organisaties met HRM in hun portefeuille, die snel en efficiënt op de hoogte willen blijven in verband met interne aansturing en externe inkoop.
In tweede instantie richt HR Rendement zich op aanbieders van HR-diensten, zoals:
- recruiters bij werving- & selectiebureaus;
- intercedenten van uitzendbureaus;
- accountmanagers bij arbodiensten;
- adviseurs voor assessment en psychotechniek;
- outplacementadviseurs en loopbaanbegeleiders;
- managers en trainers bij opleidingsinstituten;
-interim managers
- organisatieadviseurs en managementconsultants
- arbeidsjuristen

rendement.nl/hr (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren in rendement.nl/hr (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rendement.nl/hr (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in zakelijk te bereiken.

Voorwaarden van de uitgever

annuleringstermijn: Uiterlijk 4 weken voor verschijning (contract blijft gehandhaafd)

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers