Adverteren op rendement.nl/hr?

vanaf € 250,00

Adverteren op rendement.nl/hr

HR Rendement is een nieuws- en adviesmagazine voor human resources professionals bij (middel)grote, kennisintensieve organisaties. De insteek is: hoe kan een HR-manager, unitmanager of HR-specialist bijdragen aan een beter rendement van de factor arbeid in zijn organisatie. HR Rendement behandelt voornamelijk de ‘harde’ kant van human resources, zoals fiscaal voordelige beloningsvormen, arbeidsrechtelijke regelgeving, premies en belastingen, werktijden en arbeidsomstandigheden, kosten van opleidingen en werving & selectie, implementatie van personeelsinformatiesystemen.

doelgroep van rendement.nl/hr

HR Rendement richt zich primair op:
- beslissingsbevoegde P&O-managers, die een adviserende functie hebben richting hun directie en verantwoordelijk zijn voor de inkoop van HR-diensten;
- P&O-specialisten in grotere organisaties, zoals functiewaarderings- en MDspecialisten en hoofden loon- en salarisadministratie, die een bredere scope willen hebben over het hele vakgebied van human resources;
- Algemeen directeuren van middelgrote organisaties met HRM in hun portefeuille, die snel en efficiënt op de hoogte willen blijven in verband met interne aansturing en externe inkoop.
In tweede instantie richt HR Rendement zich op aanbieders van HR-diensten, zoals:
- recruiters bij werving- & selectiebureaus;
- intercedenten van uitzendbureaus;
- accountmanagers bij arbodiensten;
- adviseurs voor assessment en psychotechniek;
- outplacementadviseurs en loopbaanbegeleiders;
- managers en trainers bij opleidingsinstituten;
-interim managers
- organisatieadviseurs en managementconsultants
- arbeidsjuristen

kosten van adverteren op rendement.nl/hr

Op rendement.nl/hr kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rendement.nl/hr te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

annuleringstermijn: Uiterlijk 4 weken voor verschijning (contract blijft gehandhaafd)

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers