Adverteren in rendement.nl/oc (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in rendement.nl/oc (nieuwsbrief)

Deze vakportal is speciaal bestemd voor P&O-professionals met opleiding en coaching in het takenpakket. De portal bevat behalve dagelijks nieuws en praktische tips ook informatie over congressen en opleidingen op dit vakgebied. Speciaal voor abonnees is er op deze vakportal aanvullende vakinhoudelijke informatie te vinden, zoals vaktools, het bladarchief en de rubriek Vraag ’n Antwoord.

doelgroep van rendement.nl/oc (nieuwsbrief)

OC Rendement richt zich primair op:
- Hoofden en medewerkers personeelszaken in middelgrote en grote ondernemingen en instellingen die verantwoordelijk zijn voor het opleiding- en coachingsbeleid binnen hun organisatie;
- Managers en directeuren van kleine organisaties die zelf de verantwoordelijkheid dragen voor het opleiding- en coachingsbeleid;
In tweede instantie richt OC Rendement zich op aanbieders van opleiding- en/of
coachingstrajecten, zoals:
- Opleidingsadviseurs
- Organisatieadviseurs
- Docenten
- Trainers
- Opleiders
- Coaches
- Begeleiders

kosten van adverteren in rendement.nl/oc (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rendement.nl/oc (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

annuleringstermijn: Uiterlijk 4 weken voor verschijning (contract blijft gehandhaafd)

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers