Adverteren op rendement.nl/oc?

vanaf € 250,00

Adverteren op rendement.nl/oc

Deze vakportal is speciaal bestemd voor P&O-professionals met opleiding en coaching in het takenpakket. De portal bevat behalve dagelijks nieuws en praktische tips ook informatie over congressen en opleidingen op dit vakgebied. Speciaal voor abonnees is er op deze vakportal aanvullende vakinhoudelijke informatie te vinden, zoals vaktools, het bladarchief en de rubriek Vraag ’n Antwoord.

doelgroep van rendement.nl/oc

OC Rendement richt zich primair op:
- Hoofden en medewerkers personeelszaken in middelgrote en grote ondernemingen en instellingen die verantwoordelijk zijn voor het opleiding- en coachingsbeleid binnen hun organisatie;
- Managers en directeuren van kleine organisaties die zelf de verantwoordelijkheid dragen voor het opleiding- en coachingsbeleid;
In tweede instantie richt OC Rendement zich op aanbieders van opleiding- en/of
coachingstrajecten, zoals:
- Opleidingsadviseurs
- Organisatieadviseurs
- Docenten
- Trainers
- Opleiders
- Coaches
- Begeleiders

kosten van adverteren op rendement.nl/oc

Op rendement.nl/oc kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rendement.nl/oc te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

annuleringstermijn: Uiterlijk 4 weken voor verschijning (contract blijft gehandhaafd)

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers