Adverteren in rendement.nl/office (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in rendement.nl/office (nieuwsbrief)

Deze vakportal is speciaal bestemd voor secretaresses en officemanagers, bevat dagelijks nieuws en praktische informatie, congressen en opleidingen op dit vakgebied. Speciaal voor abonnees bevat deze vakportal aanvullende vakinhoudelijke informatie, zoals vaktools, bladarchief en de rubriek vraag en antwoord.

doelgroep van rendement.nl/office (nieuwsbrief)

Office Rendement richt zich primair op:
- secretaresses die naast hun eigen werkzaamheden ook vaak het aanspreekpunt zijn voor allerlei andere zaken: van vragen over personeelszaken tot het organiseren van bijeenkomsten, van postzaken tot correspondentie;
- management assistentes die niet passief achter de baas aan lopen maar waarvan een actieve inbreng op velerlei gebied verwacht wordt;
- office managers die er voor verantwoordelijk zijn dat de algemene zaken in de organisatie zo efficiënt en rendabel mogelijk worden uitgevoerd.
Daarnaast richt Office Rendement zich op:
- afdelingssecretaresses - receptionistes
- directiesecretaresses - hoofden facilitaire dienst
- administratief medewerkers - hoofden algemene zaken
- medewerkers algemene zaken - hoofden centrale inkoop
- telefonistes - hoofden documentatie en archief

rendement.nl/office (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren in rendement.nl/office (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rendement.nl/office (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in zakelijk te bereiken.

Voorwaarden van de uitgever

annuleringstermijn: Uiterlijk 4 weken voor verschijning (contract blijft gehandhaafd)

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers