Adverteren in rendement.nl/or (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in rendement.nl/or (Nieuwsbrief)

Deze vakportal is speciaal bestemd voor ondernemingsraden, bevat dagelijks nieuws en praktische informatie, congressen en opleidingen op dit vakgebied. Speciaal voor abonnees bevat deze vakportal aanvullende vakinhoudelijke informatie, zoals vaktools, bladarchief en de rubriek vraag en antwoord.

doelgroep van rendement.nl/or (Nieuwsbrief)

OR Rendement richt zich primair op:
- Leden van de ondernemingsraad (OR) in middelgrote en grote ondernemingen en instellingen vanaf 50 werknemers en bij vrijwillige ondernemingsraden bij meer dan 35 en minder dan 50 werknemers, die gebruik kunnen maken van alle in de WOR en Arbowet omschreven rechten;
- Leden van de personeelsvertegenwoordiging (PVT) van kleine ondernemingen en instellingen tussen 10 en 50 werknemers, die zelf gevraagd hebben om instelling van een pvt;
- Leden van groeps- en centrale (en zelfs europese) ondernemingsraden (GOR, COR, EOR) van zeer grote organisaties met diverse werkmaatschappijen en divisies, die afgevaardigd zijn vanuit de delen.
- Ambtelijk secretarissen, die alle vergaderingen voor de ondernemingsraad voorbereid en actief uitvoering geeft aan de genomen besluiten.
In tweede instantie richt OR Rendement zich op:
- Leden van onderdeelcommissies (OC’s), vertegenwoordigers van de kleine delen (<50) van grote organisaties die wel meedoen als ware ze OR, zij het met beperktere rechten;
- Leden van OR-commissies, door de OR ingestelde commissies over bijvoorbeeld verkiezingen, vgw, pensioenen etc., die in meerderheid bestaan uit OR-leden;
- Bestuurders van ondernemingen en instellingen, die overleggen met ondernemingsraden (50+) en pvt’s (alles van 10-50);
- Adviseurs en OR-dienstverleners, die ingeschakeld worden, zoals externe
organisatieadviseurs, opleidingsinstituten voor OR-en (GBIO en niet GBIO) en bedrijfscommissies.

rendement.nl/or (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren in rendement.nl/or (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rendement.nl/or (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in zakelijk te bereiken.

Voorwaarden van de uitgever

annuleringstermijn: Uiterlijk 4 weken voor verschijning (contract blijft gehandhaafd)

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers