Adverteren op rendement.nl/or?

vanaf € 250,00

Adverteren op rendement.nl/or

Deze vakportal is speciaal bestemd voor ondernemingsraden, bevat dagelijks nieuws en praktische informatie, congressen en opleidingen op dit vakgebied. Speciaal voor abonnees bevat deze vakportal aanvullende vakinhoudelijke informatie, zoals vaktools, bladarchief en de rubriek vraag en antwoord.

doelgroep van rendement.nl/or

OR Rendement richt zich primair op:
- Leden van de ondernemingsraad (OR) in middelgrote en grote ondernemingen en instellingen vanaf 50 werknemers en bij vrijwillige ondernemingsraden bij meer dan 35 en minder dan 50 werknemers, die gebruik kunnen maken van alle in de WOR en Arbowet omschreven rechten;
- Leden van de personeelsvertegenwoordiging (PVT) van kleine ondernemingen en instellingen tussen 10 en 50 werknemers, die zelf gevraagd hebben om instelling van een pvt;
- Leden van groeps- en centrale (en zelfs europese) ondernemingsraden (GOR, COR, EOR) van zeer grote organisaties met diverse werkmaatschappijen en divisies, die afgevaardigd zijn vanuit de delen.
- Ambtelijk secretarissen, die alle vergaderingen voor de ondernemingsraad voorbereid en actief uitvoering geeft aan de genomen besluiten.
In tweede instantie richt OR Rendement zich op:
- Leden van onderdeelcommissies (OC’s), vertegenwoordigers van de kleine delen (<50) van grote organisaties die wel meedoen als ware ze OR, zij het met beperktere rechten;
- Leden van OR-commissies, door de OR ingestelde commissies over bijvoorbeeld verkiezingen, vgw, pensioenen etc., die in meerderheid bestaan uit OR-leden;
- Bestuurders van ondernemingen en instellingen, die overleggen met ondernemingsraden (50+) en pvt’s (alles van 10-50);
- Adviseurs en OR-dienstverleners, die ingeschakeld worden, zoals externe
organisatieadviseurs, opleidingsinstituten voor OR-en (GBIO en niet GBIO) en bedrijfscommissies.

rendement.nl/or richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op rendement.nl/or

Op rendement.nl/or kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rendement.nl/or te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Annuleringstermijn: Uiterlijk 4 weken voor verschijning (contract blijft gehandhaafd).

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers