Adverteren op rendement.nl/salaris?

vanaf € 250,00

Adverteren op rendement.nl/salaris

Deze vakportal is speciaal bestemd voor salarisadministrateurs, bevat dagelijks nieuws en praktische informatie, congressen en opleidingen op dit vakgebied. Speciaal voor abonnees bevat deze vakportal aanvullende vakinhoudelijke informatie, zoals vaktools, bladarchief en de rubriek vraag en antwoord.

doelgroep van rendement.nl/salaris

Salaris Rendement richt zich primair op:
- Salarisadministrateurs en medewerkers personeelsadministratie, die de salarisverwerking uitvoeren voor hun organisatie en die naast hun eigen werkzaamheden ook vaak het aanspreekpunt zijn voor allerlei van werknemers over loonbelasting en sociale verzekeringen;
- Hoofden (salaris)administratie en P&O managers, die verantwoordelijk zijn voor de totale salarisverwerking en loonberekening en daarnaast leidinggeven aan een aantal medewerkers op het terrein van salarisadministratie en employee benefits.
Verder is Salaris Rendement bedoeld voor alle andere functionarissen die nauw
betrokken zijn bij de salarisadministratie:
- Controllers;
- HRM-directeuren;
- Externe consultants;
- Beloningsadviseurs bij advieskantoren;
- Interne specialisten arbeidsvoorwaarden.

kosten van adverteren op rendement.nl/salaris

Op rendement.nl/salaris kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rendement.nl/salaris te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Annuleringstermijn: Uiterlijk 4 weken voor verschijning (contract blijft gehandhaafd)

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers