Adverteren op resource-online.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op resource-online.nl

Resource-online.nl is de actuele website van het tweewekelijkse magazine voor Wageningen Universiteit en Researchcentrum. De site biedt het laatste nieuws, toegankelijk archief, snelle zoekfunctie en achtergrond informatie zodat de doelgroep aanvullend op het weekblad Resource optimaal wordt voorzien van informatie.

doelgroep van resource-online.nl

Studenten, onderzoekers en medewerkers van Wageningen Universiteit en Researchcentrum (Landbouwuniversiteit en alle onderzoeksorganisaties van DLO) en de 3 vestigingen van de Hogeschool Larenstein in Wageningen, Velp en Leeuwarden.

kosten van adverteren op resource-online.nl

Op resource-online.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die resource-online.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers