Adverteren op Revu.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Revu.nl

Revu.nl is de entertainmentsite met alles over muziek, film en uitgaan. Informatie over artiesten, acteurs/actrices, hun muziek en films, de uitgaanslocaties van Nederland, de dj's en de concerten en festivals. Er worden veel vrijkaarten weggegeven. Alle informatie wordt ondersteund door film-, video- en audiomateriaal.
Naast recensies en meningen over de verschillende onderwerpen is er veel ruimte voor de mening van de lezers/bezoekers. De verdeling is 75% entertainment en 25% typisch eigen Revu nieuws.

doelgroep van Revu.nl

Mannen van 18 t/m 45 jaar die alles willen weten over films, muziek en uitgaan kunnen terecht op Revu.nl

Revu.nl richt zich op mensen die interesse hebben in nieuws en media

kosten van adverteren op Revu.nl

Op Revu.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Revu.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers