Adverteren op rooftrack.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op rooftrack.nl

Rooftrack maakt de zoektocht naar een geschikte vrije sector huurwoning een
stuk makkelijker. Rooftrack toont het aanbod van woningcorporaties en professionele vastgoedbeheerders. Het woningaanbod wordt door de woningaanbieders zelf geplaatst. Dus betrouwbaar! En altijd actueel.
Het woningaanbod wordt op een duidelijke, snelle en gestructureerde manier gepresenteerd. Zo vind je gemakkelijk een nieuwe woning.
Omdat het op deze site om de duurdere huurwoningen gaat (vrije sector) is het bezoekersprofiel te typeren als AB1 met een bovenmodaal inkomen.

kosten van adverteren op rooftrack.nl

Op rooftrack.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rooftrack.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

advertorial op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers