Adverteren op roofvisnet.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op roofvisnet.nl

Online magazine met meerdere updates per week en inmiddels meer dan 600 artikelen in het archief.

doelgroep van roofvisnet.nl

Uw doelgroep is de actieve sportvisser. Roofvisnet bereikt deze doelgroep iedere dag door middel van een magazine, discussieboard, video-portal, gratis fotoalbum en een kunstaascatalogus. Allemaal online.

kosten van adverteren op roofvisnet.nl

Op roofvisnet.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die roofvisnet.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

9.1 Beide partijen zijn gerechtigd om de opdracht zonder nadere ingebrekestelling buitengerechtelijk met onmiddellijke ingang te ontbinden indien:
a. de andere partij in staat van faillissement wordt verklaard;
b. het faillissement van de andere partij is aangevraagd;
c. de andere partij in surseance van betaling verkeert;
d. er surseance van betaling voor de andere partij is aangevraagd;
e. de andere partij wordt ontbonden of haar activiteiten staakt, waaronder voor Vipmedia Publishing & Services onder meer wordt verstaan het staken van een tijdschrift-titel of het sluiten van een website, nieuwsbrief, social media kanaal ten aanzien waarvan de opdracht is verstrekt;
f. de levering van de overeengekomen diensten of een onderdeel daarvan in strijd is of dreigt te zijn met toepasselijke wet- en regelgeving; en
g. de andere partij in gebreke blijft in de nakoming van een of meer van de verplichtingen uit het advertentiecontract / de overeenkomst ook nadat een redelijke termijn is gegeven om alsnog aan haar verplichting(en) te voldoen.

9.2 Vipmedia Publishing & Services is gerechtigd om de opdracht met onmiddellijke ingang zonder opgaaf van redenen schriftelijk te beëindigen indien de opdrachtgever niet kredietwaardig wordt geacht door Vipmedia Publishing & Services.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers