Adverteren op rootsmagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op rootsmagazine.nl

Met dagelijks nieuws op het gebied van natuur en fotografie, een actuele agenda met leuke actieve uitstapjes en natuurevenementen, gratis digitaal te downloaden wandelroutes en prachtige natuurfotos (voor en door bezoekers) is Rootsmagazine.nl een onmisbare site voor iedere natuurliefhebber. Maandelijks worden op de website per thema fotos ingezonden voor de Foto van de Maand verkiezing en ook de jaarlijkse Roots Fotowedstrijd levert talloze schitterende inzendingen op.

doelgroep van rootsmagazine.nl

Natuurliefhebbers

rootsmagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in dieren en natuur

kosten van adverteren op rootsmagazine.nl

Op rootsmagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rootsmagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers