Adverteren op rtlz.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op rtlz.nl

RTL Z is voor iedereen die verder wil. Voor ambitieuze mannen en vrouwen die het maximale uit zichzelf willen halen en ondernemend in het leven staan. RTL Z staat voor nieuws, finance, business, techniek en leven. Digitaal staat nieuws centraal, naast analyses, tips en commentaar. Met verhalen die wellicht vermaken en inspireren, gericht op de toekomst.

doelgroep van rtlz.nl

Ondernemende mannen en vrouwen die geïnteresseerd zijn in nieuws, financiën, zaken, techniek en het leven.

rtlz.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer, financiering, gezondheid en zorg, familie en ouderschap, maatschappij, sport en fitness en mode en lifestyle

kosten van adverteren op rtlz.nl

Op rtlz.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die rtlz.nl te bieden heeft. Wij hebben 14 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers