Adverteren Radio Utrecht pakket - RadioBookers

Alles-in-1 voor

RTV Utrecht pakket 45 spots

Radio Utrecht Pakket

Bereik effectief verschillende doelgroepen in de provincie Utrecht met het RTV Utrecht pakket. Het Utrecht pakket is voorzien van radio spots op een van de best beluisterde zenders van de provincie Utrecht: Radio M Utrecht. Radio M Utrecht bereikt gemiddeld meer dan 240.000 luisteraars per week. Hierdoor zijn zij een van de top drie best beluisterde radiostations in de provincie Utrecht met een marktaandeel van ongeveer 9,4%. Het station zendt dagelijks een mix uit van nieuws, informatieve programma’s, sport, muziek, weer- en verkeersinformatie. De zender is 24/7 in de lucht en is tevens een calamiteitenzender. De luisteraars van Radio M Utrecht zijn onder te verdelen in verschillende leeftijdscategorieën. Zie hier de percentages. Zo’n 14% van de luisteraars bevind zich in de leeftijdscategorie 18 t/m 30 jaar, 24% van de luisteraars is tussen de 31 en 44 jaar, 30% behoort tot de categorie 45 t/m 59 jaar en de grootste categorie luisteraars is tussen de 60 en 75 jaar oud, namelijk 32%.

Kosten adverteren Utrecht pakket

De kosten van het Radio Utrecht Pakket zijn op basis van het aantal seconden zendtijd, het aantal radio spots en het aantal GRP’s. De radiopakketten zijn onder te verdelen in 15 spots, 30 spots en 45 spots. Voor € 2.190,06 adverteer je met 15 spots. Voor € 3.695,73 beschik je over 30 spots en voor € 5.616,38 kun je 45 spots inkopen. Alle pakketten zijn inclusief het gebruik van 20 verschillende professionele voice-overs die jouw radiospot kunnen inspreken. Daarbij beschikken we ook over tekstschrijvers die jouw spottekst kunnen creëren en aanpassen (inclusief correctierondes).

Wil je adverteren op Radio M Utrecht om je doelgroep in de provincie Utrecht te bereiken? Adverteer dan nu met het Utrecht Pakket! Wij denken graag met je mee en adviseren je met genoegen over al onze mogelijkheden. Bel ons team voor het beste advies op 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers