Adverteren op RTVA online?

prijs op aanvraag

Adverteren op RTVA online

RTVA is een informatiezender voor Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk a/d Amstel en Amsterdam-Zuid. Elke avond wordt de kijker op de hoogte gehouden van al het actuele nieuws uit de stad en de omgeving. RTVA heeft een unieke positie in het televisielandschap dankzij het 100% regionale karakter en de trots op de regio die doorklinkt in alle programma’s. Er kijken ruim 57% Amstelveners naar RTVA. De televisiezender wordt goed bekeken door de leeftijdsgroep 25-45 jaar
door zowel mannen als vrouwen. Doordat RTVA meer doet dan het nieuws maken alleen is zij uniek en altijd relevant in het bereiken van onze doelgroepen.

doelgroep van RTVA online

Inwoners van Amstelveen en omgeving

kosten van adverteren op RTVA online

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Er zijn 2 advertentiepakketten beschikbaar!
PAKKET 1: Preroll: voor €100,- per dag komt uw commercial/uiting vlak voor het nieuws in de
vorm: “Deze klok werd mede mogelijk gemaakt door:…..” (10 sec.). Daarnaast komt er een banner op onze goedbezochte website. Minimale afname = 7 dagen
PAKKET 2: Een commercial rondom het nieuws van ongeveer 30 sec. Branded content page op onze site (RTVA.nl) en een banner op de homepage.
Fixed Price: €1100,- (1 week, 7 dagen)

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers