Adverteren op Rummicub (mobiel)?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op Rummicub (mobiel)

De unieke combinatie van strategisch inzicht, geluk, en spanning maakt dit klassieke bordspel tot een van de leukste puzzelspellen van de afgelopen 50 jaar. ?Combineer de stenen op je rekje met de stenen op tafel en maak cijferreeksen of groepen met dezelfde kleur of cijfers. Neem het op tegen 4 computergestuurde tegenstanders op 3 verschillende niveaus. ?Speel jij als eerste alle Rummikubsteentjes weg?

Elke dag gebruiken duizenden mensen de Rummikub app, voor adverteerders de uitgelezen mogelijkheid om deze doelgroep te bereiken. Een doelgroep die voornamelijk bestaat uit vrouwen met een gemiddeld tot hoge opleiding.

kosten van adverteren op Rummicub (mobiel)

Op Rummicub (mobiel) kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Rummicub (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

iPhone app

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers