Adverteren op Salarisnet.nl?

vanaf € 300,00

Adverteren op Salarisnet.nl

Elsevier SalarisMagazine is een blad op salarisgebied. De regelgeving op dit terrein wijzigt voortdurend. SalarisMagazine brengt maandelijks ontwikkelingen. Loonbelasting en premieheffing en alle andere factoren, die de totstandkoming van de loonstrook beïnvloeden, komen daarbij aan de orde. De praktijk speelt daarin een belangrijke rol. Elsevier Salaris biedt de doelgroep verschillende media. Naast het magazine zijn dit de website Salarisnet.nl, de e-mailnieuwsbrief van Salarisnet.nl.

doelgroep van Salarisnet.nl

SalarisNet.nl is dé website voor de salarisspecialist. Op SalarisNet.nl vindt u het laatste nieuws, opinie, wetgeving, vacatures, jurisprudentie en actuele cijfers.

kosten van adverteren op Salarisnet.nl

Op Salarisnet.nl kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Salarisnet.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Overige formaten zijn op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers