Adverteren in Salesgids.com (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Salesgids.com (Nieuwsbrief)

Salesgids.com is een internet portaal voor verkoop –en account managers, alsmede commercieel directeuren. De site biedt haar bezoekers de volgende activiteiten: nieuws artikelen en tips over verkopen, marketing en management; tools op verkoopgebied; maandelijkse nieuwsbrief; mogelijkheid tot vraagstelling bij verkoopproblematiek; advies op het gebied van opleidingen, werving en selectie en coaching.

doelgroep van Salesgids.com (Nieuwsbrief)

Professionals werkzaam op het gebied van verkoop, zowel op uitvoerend als op management gebied.

kosten van adverteren in Salesgids.com (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Salesgids.com (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 1 keer in de 2 weken op dinsdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers