Adverteren op Salesgids.com?

vanaf € 250,00

Adverteren op Salesgids.com

Salesgids.com is een internet portaal voor verkoop –en account managers, alsmede commercieel directeuren. De site biedt haar bezoekers de volgende activiteiten: nieuws artikelen en tips over verkopen, marketing en management; tools op verkoopgebied; maandelijkse nieuwsbrief; mogelijkheid tot vraagstelling bij verkoopproblematiek; advies op het gebied van opleidingen, werving en selectie en coaching.

doelgroep van Salesgids.com

Professionals werkzaam op het gebied van verkoop, zowel op uitvoerend als op management gebied.

kosten van adverteren op Salesgids.com

Op Salesgids.com kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Salesgids.com te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers