Adverteren op Samsung GO (tablet)?

prijs op aanvraag

Adverteren op Samsung GO (tablet)

Samsung GO is ter ere van de lancering van de Galaxy SIII in juni 2012 ontwikkeld. De Galaxy SIII is het populairste toestel van Samsung tot nu toe. Samsung GO is voor-geïnstalleerd op de Galaxy SIII en is beschikbaar voor elk toestel dat beschikt over Android 4.0, zoals bijvoorbeeld de Note II, Tab 2 10.1, Note 8.0 en de SIII Mini.

Uniek aan Samsung GO is de gemakkelijke navigatie. Navigeer door de app door de carrousel te draaien, door de pagina’s te swypen of door de pijltjes die rechtsonder staan. De app is ook te personaliseren en zo kun je dus pagina’s aan- en uitzetten en bepalen welke items je wel en niet wilt zien op een pagina. Met Samsung GO heb je altijd en overal toegang tot het laatste nieuws, muziek, films, games, apps en media. Met de speciale muziekplayer bekijk en beluister je de actuele hits uit de Nederlandse Top 40, welke je ook gemakkelijk kunt bestellen.

kosten van adverteren op Samsung GO (tablet)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Samsung GO (tablet) te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers