Adverteren op samsung MMM (mobiel)?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op samsung MMM (mobiel)

De laatste jaren heeft Samsung een sterke positie weten te creëren in de verkoop van smartphones. In Nederland is inmiddels de helft van de verkopen van smartphones een Samsung telefoon, als je kijkt naar smartphones met het Anroid OS dan loopt dit op tot bijna 70%.
Het bedrijf heeft echter ook een aantal mobiele apps waarmee allerlei content naar eindgebruikers wordt ontsloten. Deze apps zijn standaard beschikbaar op verkochte Samsung toestellen en kunnen daardoor dus rekenen op een flinke user base. In Nederland bereiken deze apps elke maand meer dan 1 miljoen consumenten.

kosten van adverteren op samsung MMM (mobiel)

Op samsung MMM (mobiel) kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die samsung MMM (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 15 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers