Adverteren op Samsung MMM (tablet)?

prijs op aanvraag

Adverteren op Samsung MMM (tablet)

Samsung MMM is de eerste Android app welke ontwikkeld is door Mocreate. Deze app is in eerste instatie voor de Galaxy S, maar is in de loop der tijd verder ontwikkelt voor bijvoorbeeld de Galaxy SII, maar ook de laatste smartphones. In dit toestel is de app automatisch op het toestel geïnstalleerd en zodoende creëert de app een groot bereik. MMM is een app waar de consumenten altijd en overal het laatste nieuws van De Telegraaf en Nu.nl kan lezen, de nieuwste hits kan bestellen als volledige track of ringtone, het laatste filmnieuws kan lezen en trailers kan bekijken. De app biedt ook snelkoppelingen naar de populairste websites van Nederland, zoals RTL XL, Bol.com en Voetbal International. In de app market kan men de populairste apps downloaden en op de Famous Tweets pagina lees je de laatste tweets van bekende Nederlanders!

kosten van adverteren op Samsung MMM (tablet)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Samsung MMM (tablet) te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers