Adverteren op Samsungportal.nl/mobile/kids ?

vanaf € 250,00

Adverteren op Samsungportal.nl/mobile/kids

Go Portal is een Samsungportal voor jongens en meiden van 6 tot 12 jaar, om dagelijks op de hoogte te blijven van het nieuws, weer, verkeer, sport en horoscoop, maar ook spellen spelen en uitzending van het Jeugdjournaal bekijken.

doelgroep van Samsungportal.nl/mobile/kids

Jongens en meiden van 6 tot 12 jaar.

Samsungportal.nl/mobile/kids richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, mode en lifestyle, nieuws en media, maatschappij en sport en fitness

kosten van adverteren op Samsungportal.nl/mobile/kids

Op Samsungportal.nl/mobile/kids kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Samsungportal.nl/mobile/kids te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers