Adverteren op sante.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op sante.nl

Santé.nl is een platform waar vrouwen ervaringen delen op het gebied van ‘well-being’.
Veel vrouwen gebruiken Santé.nl voor het zoeken naar informatie op het gebied van gezondheid, beauty, food, balans, sport en wellness. Zij vinden hier naast het laatste nieuws over deze onderwerpen ook mooie aanbiedingen en aantrekkelijke klik & win acties.

doelgroep van sante.nl

25-49 jaar.

sante.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg, mode en lifestyle, sport en fitness en eten en drinken

kosten van adverteren op sante.nl

Op sante.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die sante.nl te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers