Adverteren op sante.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op sante.nl

Santé staat voor mooi zijn van binnen en van buiten. Voor een eigentijdse levenswijze, en voor het streven naar kwaliteit. De makers van het tijdschrift Santé kennen hun lezers door en door: vrouwen die op zoek zijn naar beste. Het beste in zichzelf, maar ook het beste in hun manier van leven en de producten die daarbij horen.

doelgroep van sante.nl

Een perfectionistische vrouw die hoge eisen stelt (met name aan zichzelf); ze stelt ook hoge eisen aan relaties, vriendschappen en werk; ze wilt iets van haar leven maken; ze ziet er altijd goed verzorgd uit en is heel actief; ze heeft interesse in innerlijke en uiterlijke verzorging;
ze heeft als opleidingsniveau MBO of HBO;
haar gezinsfase is een jong gezin met kind/kinderen.

sante.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op sante.nl

Op sante.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die sante.nl te bieden heeft. Wij hebben 12 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers