Adverteren op Sargasso.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op Sargasso.nl

Sargasso.nl staat bekend om de scherpe inhoudelijke discussies die door een groep collectieve webloggers worden aangezwengeld onder een divers lezerspubliek. De focus ligt op maatschappij en politiek, met de blik op binnen- en zeker ook buitenland (met een belangrijke rol voor Europa). Andere onderwerpen liggen op het vlak van wetenschap en cultuur (inclusief vermaak) en bijzondere aandacht is er voor het klimaat en economische vraagstukken. Sargasso.nl trekt veel hoger opgeleid publiek en heeft de voortdurende aandacht van de traditionele pers.

doelgroep van Sargasso.nl

Man, 18 - 36 jaar, hoog opgeleid.

Sargasso.nl richt zich op mensen die interesse hebben in maatschappij

kosten van adverteren op Sargasso.nl

Op Sargasso.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Sargasso.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers