Adverteren op SBS 9?

prijs op aanvraag

Adverteren op SBS 9

SBS9 is een zender met verrassende goede films en series uit binnen- en buitenland. De programmering kent elke avond een ander thema en biedt elke werkdag om 20.30 uur een film en Nederlandse series in het weekend. De avonden van de week zijn bij SBS9 thematisch opgebouwd. Komedie op maandag, Kwaliteitsdrama op dinsdag, Actie op woensdag en donderdag, Familiefilms op vrijdag en de beste Nederlandse series in het weekend. Met als belangrijke vaste waarde elke werkdag een film om half 9 bij SBS9. Zo is er duidelijkheid voor de kijker en een aanvullende bereikspropositie voor de adverteerder.

doelgroep van SBS 9

Dé zender voor filmliefhebbers.

kosten van adverteren op SBS 9

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de beste plek voor jouw televisiecommercial. Als ondernemer regel je dat namelijk het liefste zelf!

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die SBS 9 te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 109 TV zenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 70 landelijke en 38 regionale advertentiemogelijkheden op TV beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

Opmerkingen van de uitgever

Adverteren is mogelijk middels een reclamespot, branded partnerships, Identspots, billboards of themapakketten.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers