Adverteren in Schermen op Urinoirs?

Standaard vanaf € 70,00

Onze vanaf prijs € 66,50

Adverteren in Schermen op Urinoirs

Met de Urinoirs van Mr. Friendly krijg je de mogelijkheid om de aandacht van mannen gegarandeerd te krijgen. Door middel van een scherm op urinoirs kunnen de mannen die hier gebruik van maken bij wijze van spreken niks anders doen dan staan en kijken .

De Mr.Friendly Urinoirs bevinden zich in diverse horeca- (kroegen en restaurants), sport- en entertainment- gelegenheden.

kosten van adverteren in Schermen op Urinoirs

Via Schermen op Urinoirs kun je al adverteren vanaf € 66,50 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 279 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Je kan een bundel inkopen vanaf 1.000 vertoningen. Afhankelijk van het aantal locaties en bezoekers wordt het spotje via Cloud Control Centre getoond. Wanneer het aantal is bereikt wordt het spotje stop gezet. Dit kan naar verwachten korter of langer duren dan de vooraf gestelde periode.

Het scherm heeft een Beeldformaat van 800 x 480 mm (bxh) en de lengte van een video zonder geluid mag maximaal 10 seconden. Deze wordt dan 1 keer in de 40 seconden getoond en de speler speelt alleen indien er iemand achter het urinoir staat.

Let op! Locatie- eigenaren hebben het recht een campagne tegen te houden. Vanwege belangenverstrengelingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers