Adverteren in schoenvisie.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in schoenvisie.nl (nieuwsbrief)

Schoenvisie.nl is dé site voor professionals uit de schoenenbranche met maandelijks ruim 15.000 unieke bezoekers. Met een nog altijd groeiend bereik, biedt Schoenvisie.nl u als adverteerder een meer dan interessante propositie. Het zeer specifieke bereik van Schoenvisie.nl biedt unieke kansen om gericht uw doelgroep te bereiken. Online Advertising is zeer laagdrempelig want na één klik op uw advertentie is de bezoeker op uw site. Bovendien biedt online de mogelijkheid om bijzonder snel een groot bereik op te bouwen. Door het interactieve karakter kunnen eventuele leads snel, efficiënt en persoonlijk worden omgezet in klantrelaties. Denk bijvoorbeeld aan een bestel- of reactieformulier. Schoenvisie werkt met een uitgebreide, betrouwbare rapportagetool waardoor u altijd duidelijk inzicht krijgt in de resultaten van uw campagne. Hoe vaak is de advertentie vertoond, hoe vaak is erop geklikt, et cetera. Kortom, webadvertising kunt u op een relatief snelle wijze in contact brengen met uw doelgroep. Zo haalt u het maximale rendement uit uw budget.

doelgroep van schoenvisie.nl (nieuwsbrief)

Merendeel van de nieuwsbriefabonnees en bezoekers van Schoenvisie.nl
• zijn hoogopgeleid (HBO+)
• is langer dan 10 jaar werkzaam binnen de schoenenbranche (69%) en geeft leiding aan gemiddeld 9 personen.
• 60% bezoekt Schoenvisie.nl wekelijks vanwege het Nieuws, Trends, Foto’s en Video’s.
• surft naar Schoenvisie.nl vanwege praktische, toepasbare en volledige vakinformatie.

schoenvisie.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in winkelen

kosten van adverteren in schoenvisie.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die schoenvisie.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 4 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in winkelen te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers