Adverteren op schoenvisie.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op schoenvisie.nl

Schoenvisie.nl is dé site voor professionals uit de schoenenbranche met maandelijks ruim 15.000 unieke bezoekers. Met een nog altijd groeiend bereik, biedt Schoenvisie.nl u als adverteerder een meer dan interessante propositie. Het zeer specifieke bereik van Schoenvisie.nl biedt unieke kansen om gericht uw doelgroep te bereiken. Online Advertising is zeer laagdrempelig want na één klik op uw advertentie
is de bezoeker op uw site. Bovendien biedt online de mogelijkheid om bijzonder snel een groot bereik op te bouwen. Door het interactieve karakter kunnen eventuele leads snel, efficiënt en persoonlijk worden omgezet in klantrelaties. Denk bijvoorbeeld aan een bestel- of reactieformulier. Schoenvisie werkt met een uitgebreide, betrouwbare rapportagetool waardoor u altijd duidelijk inzicht krijgt in de resultaten van uw campagne. Hoe vaak is de advertentie vertoond, hoe vaak is erop geklikt, et cetera. Kortom, webadvertising kunt u op een relatief snelle wijze in contact brengen met uw doelgroep. Zo haalt u het maximale rendement uit uw budget.

doelgroep van schoenvisie.nl

Merendeel van de nieuwsbriefabonnees en bezoekers van Schoenvisie.nl:
• zijn hoogopgeleid (HBO+)
• is langer dan 10 jaar werkzaam binnen de schoenenbranche (69%) en geeft leiding aan gemiddeld 9 personen.
• 60% bezoekt Schoenvisie.nl wekelijks vanwege het Nieuws, Trends, Foto’s en Video’s.
• surft naar Schoenvisie.nl vanwege praktische, toepasbare en volledige vakinformatie.

schoenvisie.nl richt zich op mensen die interesse hebben in winkelen

kosten van adverteren op schoenvisie.nl

Op schoenvisie.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die schoenvisie.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever


alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers