Adverteren op scholieren.com

Scholieren.com is de grootste en meest populaire scholierensite van Nederland. De site heeft een naamsbekendheid van 85% onder Nederlandse middelbare scholieren (vmbo 81%, havo 90%, vwo 88%) en zij bezoeken de site meerdere keer per maand. Naast een succesvol forum, een studiekeuzeonderdeel en de artikelen van de scholierenredactie weten de bezoekers goed hun weg te vinden naar de boekverslagen- en werkstukkensectie.

doelgroep van scholieren.com

Scholieren.com is een site met content voor een duidelijk afgebakende doelgroep. Het profiel van de gemiddelde bezoeker sluit daar dan ook naadloos bij aan;
De nadruk ligt op de hogere opleidingsniveaus: scholieren vwo, havo en vmbo-tl (theoretische leerweg) zijn het meest vertegenwoordigd.

scholieren.com richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op scholieren.com

Op scholieren.com kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die scholieren.com te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers