Adverteren op schoolbank.nl

SchoolBANK.nl is de online- ontmoetingsplaats voor oud-klasgenoten, vrienden en zelfs vroegere liefdes. Je leest er hoe het met ze gaat, ziet of ze zijn veranderd en blijft op de hoogte van alle reunies. SchoolBANK.nl telt 4,4 miljoen leden en groeit sterk met ongeveer 500 aanmeldingen per dag. Ook zijn alle scholen en universiteiten van Nederland opgenomen op de site. De populairste onderdelen van SchoolBANK.nl zijn het zoeken naar oud-klasgenoten en het bekijken van klassen- en andere foto's, waarvan er zich nu meer dan 1,7 miljoen in het archief bevinden.

doelgroep van schoolbank.nl

SchoolBANK.nl vertegenwoordigt met haar grote bereik de gehele internetpopulatie, hoofdzakelijk tussen de 25 en 64 jaar oud en hoger opgeleid.

schoolbank.nl richt zich op mensen die interesse hebben in maatschappij en onderwijs

kosten van adverteren op schoolbank.nl

Op schoolbank.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die schoolbank.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers