Adverteren in Schoolboards Large Netwerk

Schoolboards brengen maatschappelijke thema's tot leven en stimuleren scholieren in de het middelbaar en voortgezet onderwijs om na te denken over de keuzes die zij maken. De contacttijd en contactkans zijn optimaal, omdat de Schoolboards op drukbezochte locaties zijn geplaatst, zoals in de aula, de kantine en de centrale hal. De Schoolboard Large Netwerk bestaat uit 2250 frames en kunnen worden ingezet op A0 formaat. Alle Schoolboards zijn voorzien van een interactieve tag met NFC en QR die adverteerders de mogelijkheid biedt om hun offline campagne te integreren met online activiteiten, waarmee ze de betrokkenheid van de jongeren kunnen versterken en verdiepen..

kosten van adverteren in Schoolboards Large Netwerk

Via Schoolboards Large Netwerk kun je al adverteren vanaf € 97.250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 279 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

titels in deze combinatie

titel oplage mediumtype
{{$index+1}}. {{product.str_PRD_Name}} {{amount.amount | number}} {{product.str_CTG_Name}}

Opmerkingen van de uitgever

Campagneduur is één week en de affiches worden op maandag. dinsdag en woensdag volgens een vaste route aangebracht.

Voor uitingen op middelbare scholen gelden strikte regels, zie aanleverspecificaties voor details.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers