Adverteren op schoolmanagementtotaal.nl

SchoolManagement Totaal voorziet de onderwijsmanager binnen het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en beroeps-en volwasseneducatie van zowel praktische als juridische informatie. De website bevat alle wet-en regelgeving en onderwijsjurisprudentie, maar ook unieke commentaren hierop.

Bovendien biedt de website dagelijks nieuws columns, een opiniepagina, een vraag & antwoordservice, een landelijk overzicht van belangrijke studiedagen en congressen en RSS feeds. Of het nu gaat om het binnenklimaat van een school, passend leerlingenvervoer of het budget voor het personeelsbeleid, voor elke managementvraag biedt SchoolManagement Totaal een oplossing.

doelgroep van schoolmanagementtotaal.nl

schoolleiders, beleidsmedewerkers, bestuurders als onderwijsambtenaren

schoolmanagementtotaal.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs

kosten van adverteren op schoolmanagementtotaal.nl

Op schoolmanagementtotaal.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die schoolmanagementtotaal.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers