Adverteren op schoolreis.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op schoolreis.nl

Schoolreis.nl is het online platform van het Nationaal Schoolreis Magazine, sinds 1992 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt. Dit online platform voor (en deels door) docenten en organisatoren is een initiatief van Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten. Publi House is een zelfstandige en innovatieve bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten in Apeldoorn, gespecialiseerd in crossmediale special interest-merken en vakplatforms. De initiatieven verschijnen zowel in print als online en zijn uiteraard ook mobiel #key. Aanvullend ondersteunen communities en kwaliteitspanels onze eigen merken en dat van derden.

doelgroep van schoolreis.nl

Personen in het basis-, speciaal en het algemeen voortgezet onderwijs die beslissen over de schoolreizen en/of andere uitstapjes.

schoolreis.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement en onderwijs

kosten van adverteren op schoolreis.nl

Op schoolreis.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die schoolreis.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers