Adverteren op scooterxpress.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op scooterxpress.nl

ScooterXpress is een maandelijks lifestyle magazine waarin op een geheel nieuwe manier aandacht wordt besteed aan scooters en lichte motoren. Het tijdschrift biedt informatie over verschillende aspecten van scooter- en motorrijden op een positief kritische manier.
ScooterXpress is een magazine voor -en gemaakt door- de scooterrijder. De redactie houdt zich, als enige in de markt, al 14 jaar bezig met scooters en alles er omheen. ScooterXpress is daarom dè autoriteit op het gebied van scooters en lichte motorfietsen.

doelgroep van scooterxpress.nl

ScooterXpress richt zich op het deel dat zich actief wil informeren over de mogelijkheden die de tweewieler als vervoermiddel biedt en geïnteresseerd is in de thema's mobiliteit, lifestyle en milieu. De concrete kenmerken van de doelgroep kunnen als volgt worden weer gegeven: man, middelbaar tot hoger opgeleid, tussen de 25 t/m 55 jaar. welstandklasse B1, B2 en C

scooterxpress.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren op scooterxpress.nl

Op scooterxpress.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die scooterxpress.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers