Adverteren op serietotaal.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op serietotaal.nl

Serietotaal brengt 24/7 het laatste nieuws op het gebied van TV-series. Naast de dagelijkse berichtgeving bevat de site ook een uitgebreide seriedatabase, video's en trailers, foto's, Tv-gids en een forum. TV-series zijn hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Het on-demand bekijken ervan past perfect binnen de huidige mobiele revolutie. Pas gestart in december 2013 is Serietotaal nu al uitgegroeid tot een van de best bezochte sites over series in Nederland. De website is een 'spin-off' van Filmtotaal.

kosten van adverteren op serietotaal.nl

Op serietotaal.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die serietotaal.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers