Adverteren op servicemanagement.nl?

prijs op aanvraag

Adverteren op servicemanagement.nl

Service Management is al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor schoonmaakmanagers en -professionals. Dankzij de succesvolle redactionele formule en de hoge betrokkenheid van de abonnees is Service Management een autoriteit in de schoonmaakbranche. Het blad bevat reportages, verslagen van (inter)nationale vakbeurzen.
De redactie voorziet de schoonmaak-branche ook van het laatste nieuws binnen het vakgebied; in de wekelijkse gratis e-mailnieuwsbrief en op de veelbezochte website www.servicemanagement.nl.

doelgroep van servicemanagement.nl

Schoonmaakmanagers en -professionals.

servicemanagement.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en dieren en natuur

kosten van adverteren op servicemanagement.nl

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die servicemanagement.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers