Adverteren op shakabra.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op shakabra.nl

Shakabra.nl is een begrip in de action sports-scene, een site waar je terecht kunt voor de meest dikke video’s, nice stories, de agenda en hot items. Shakabra is complete en veelzijdige site over onder andere kite-, snow-, skate- en wakeboarden. Content die varieert van uitgebreide ridersprofielen, smeuïge roddels, het harde nieuws tot vette tricks. Natuurlijk maken de Nederlandse pro-action sporters, de top van de scene, daar deel vanuit. Dit is hun platform. Maar Shakabra is ook een bron van informatie voor de grote schare fans van alle action sports. De bezoekers van Shakabra zijn de 3 miljoen mensen die in actions sports geïnteresseerd zijn zoals; free ski, windsurf, kitesurf, golfsurf, wakeboard, skaten en surf BMX.

doelgroep van shakabra.nl

18-45 jaar.

shakabra.nl richt zich op mensen die interesse hebben in sport en fitness

kosten van adverteren op shakabra.nl

Op shakabra.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die shakabra.nl te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers