Adverteren op Shazam.nl (mobiel)?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op Shazam.nl (mobiel)

Shazam, wie kent de app niet? Het is waarschijnlijk een van de meest baanbrekende apps voor je smartphone: start de app, laat de het luisteren naar muziek en Shazam vertelt je het nummer en de artiest waar je naar luistert. Door te adverteren op Shazam bereik je een groot publiek.
De app vertelt je ook op welk album je het nummer kunt vinden, geeft je een bio en discografie van de artiest en links naar iTunes, Spotify en radio waar je het nummer meteen kunt kopen of gratis kunt beluisteren.

doelgroep van Shazam.nl (mobiel)

Muziek liefhebbers.

kosten van adverteren op Shazam.nl (mobiel)

Op Shazam.nl (mobiel) kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Shazam.nl (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 19 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers