Adverteren op showhome.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op showhome.nl

ShowHome.nl is één van de snelst groeiende online interieur inspiratie sites van Nederland. In twee jaar tijd behoort ShowHome.nl tot één van de grote spelers in deze branch. Door de snelle groei hebben zij de mogelijkheid gehad om ook de site te laten groeien door extra katernen toe te voegen. Zo hebben zij inmiddels 8 bloggers die wekelijks hun verhaal vertellen over wonen en interieur, geven ze dagelijks het laatste woonnieuws en hebben ze een mooi portfolio aan interieurs online staan.

doelgroep van showhome.nl

Vrouw, leeftijd 25 - 45 jaar, hoog opgeleid.

showhome.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op showhome.nl

Op showhome.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die showhome.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers