Adverteren op simoneskitchen.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op simoneskitchen.nl

Simone's Kitchen is gericht op lekker en gezond koken. Snelle, maar verantwoorde recepten voor als je eens weinig tijd hebt in de keuken. Maar ook voor complexere, culinaire recepten, waarmee je jezelf of jouw tafelgasten culinair kunt verwennen, ben je hier aan het juiste webadres. Recepten worden afgewisseld met (culinaire) reisverhalen, boeken- en restauranttips. Simone’s Kitchen, is opgericht door Simone van den Berg. Zij is foodfotograaf van beroep en foodie pur sang. Tevens is zij auteur van het boek 'Digitale fotografie Food'. Naast veel recepten vind je op haar blog dan ook veel tips op het gebied van foodfotografie en foodstyling en kun je regelmatig een kijkje nemen achter de schermen van een foodshoot.

doelgroep van simoneskitchen.nl

Vrouw, leeftijd 20 - 60 jaar.

simoneskitchen.nl richt zich op mensen die interesse hebben in eten en drinken

kosten van adverteren op simoneskitchen.nl

Op simoneskitchen.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die simoneskitchen.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers