Adverteren op skoften.net?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op skoften.net

Skoften.net is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een hechte community met een divers en zeer interactief publiek. In de diverse kanalen worden iedere dag de nieuwste video's, foto's, games en babes geplaatst waar een grote, trouwe groep bezoekers hun mening ventileert. Regelmatig plaatst Skoften eigen fotoreportages van grote evenementen en festivals zoals Pinkpop, Lowlands, de Zwarte Cross en Loveland. Skoften is overal aanwezig en doet uitgebreid verslag. Daarnaast is er voor leden ook de mogelijkheid eigen video's te uploaden en bij te dragen aan de diversiteit van de content. Skoften.net is daarom absoluut uniek in zijn soort en groeit nog steeds iedere dag in bezoekersaantallen en leden.

doelgroep van skoften.net

Man, leeftijd 18 - 36 jaar, middelbaar tot hoog opgeleid.

kosten van adverteren op skoften.net

Op skoften.net kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die skoften.net te bieden heeft. Wij hebben 17 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers