Adverteren op Sky Radio - RadioBookers

Alles-in-1 voor

Sky Radio pakket 45 spots

Radioreclame Sky Radio

Sky Radio is het nummer 1 non stop muziekstation voor de beste hits onderweg, thuis of op je werk. Deze populaire radiozender heeft geen DJ’s  en daardoor de meeste muziek gedurende de dag.

Sky Radio is geprogrammeerd volgens het nieuwe en populaire format Modern Adult Contemporary. Een wereldwijd succesvol format waarbij de muziek continue wordt aangepast naar de muziekvoorkeuren van de doelgroep.

Met 3.4 miljoen luisteraars per week is Sky radio de radiozender met bereik. De zender is populair bij een commercieel interessante doelgroepen zoals vrouwen 20-49 jaar, shoppers 20-49 jaar en mannen 20-49 jaar. Zit jouw doelgroep hierbij? Adverteer dan op Sky Radio via RadioBookers.

Kosten adverteren Sky Radio

Bij RadioBookers draait alles om transparantie en eenvoud. Eenvoudig zelf je radio advertenties boeken tegen voordelige prijzen. Advertentieruimte op Sky Radio is in te kopen in drie pakketten: 15 spots, 300 seconden voor € 7.632,36, 30 spots, 600 seconden voor € 13.473,61 en 45 spots, 900 seconden voor slechts € 18.394,14. Hierbij heb je de keuze uit 20 voice-overs en een tekstschrijver die jouw radio script schrijft of aanpast. Deze prijzen zijn gebaseerd op het aantal GRP’s, radiospots (inclusief productie) en het aantal seconden zendtijd.

Dus wil je jouw boodschap direct in de doelgroep overbrengen via een medium met lange luistertijden? Wacht dan niet langer en adverteer op Sky Radio, de nummer 1 non stop muziekstation.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers