Adverteren in Skyradio.nl (Nieuwsbrief)

Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste muzieknieuws, de leukste prijsvragen op de Sky Radio-website, de concertagenda en nog veel meer, meld je dan aan voor de Sky Radio nieuwsbrief!

doelgroep van Skyradio.nl (Nieuwsbrief)

Met Skyradio.nl bereik je vooral vrouwen in de leeftijd 20-49 jaar. 56% Van de bezoekers is verantwoordelijk voor de dagelijkse boodschappen en maar liefst 86% van de bezoekers is middelbaar of hoger opgeleid.

kosten van adverteren in Skyradio.nl (Nieuwsbrief)

In Skyradio.nl (Nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Skyradio.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers