Adverteren op skyradio.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op skyradio.nl

Sky Radio is dé muziekzender van Nederland die zich richt op mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 25-54 jaar. Sky Radio heeft een krachtige positie in het radiolandschap dankzij kwaliteit, herkenbaarheid, unieke sound en de meeste muziek per uur. Op werkdagen wordt tussen 9 en 5 nooit 2 keer dezelfde plaat gedraaid. Sky Radio wordt geprogrammeerd volgens het AC-format (Adult Contemporary; volwassen popmuziek zonder extremen of gimmicks). Het format is wereldwijd een begrip, zeer geschikt voor de doelgroep 25-54 jaar en wordt continu gefinetuned naar de smaak van deze doelgroep.

doelgroep van skyradio.nl

Sky Radio is dé muziekzender van Nederland die zich richt op mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 25-54 jaar.

kosten van adverteren op skyradio.nl

Op skyradio.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die skyradio.nl te bieden heeft. Wij hebben 10 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Halfpage Ad en Devil Ad niet mogelijk op homepage.
Home take-over = medium rectangle+leaderbord+wallpaper FC1+layer FC1.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers