Voordelig adverteren op Slam! – RadioBookers

Alles-in-1 voor

Slam! pakket 30 spots

Adverteren SLAM!FM

‘Play Music, Play Live’, het motto dat vele mensen bekend is van radiozender SLAM!FM. Met een hoog tempo en weinig praten hoor je op SLAM!FM 24/7 dancemuziek waar je energie van krijgt. Deze radiozender is erg populair onder jong Nederland met programma’s als “Joost Burger in de ochtend”, “Martijn la Grouw in de middag” en “Igmar Felicia in de avond”.

Maar SLAM!FM is meer dan alleen een radiostation, ze produceren vele CD’s en organiseren de beste feesten van het jaar! Zo organiseert SLAM!FM jaarlijks een van de grootste Oranjefeesten met de beste DJ’s van het moment. Met 25.000 kaarten is het feest elk jaar stijf uitverkocht! Daarnaast is SLAM!FM gedurende de zomer dé festivaldealer voor de luisteraars.

Met ruim 1.2 miljoen luisteraars per week heeft SLAM!FM een groot bereik met een kerndoelgroep van 16-34 jarigen. Is dit ook jouw doelgroep? Boek dan jouw radioreclame bij SLAM!FM via RadioBookers. Met onze transparante prijzen en vele extra’s kom je nooit voor verassingen te staan.

Kosten reclame SLAM!FM

Adverteren op SLAM!FM kan ingekocht worden in drie pakketten. Het eerste pakket is 300 seconden zendtijd verdeeld over 15 radiospots voor € 2.982,33. Dit is het kleinste pakket en perfect voor het adverteren met een klein budget. Het tweede pakket bestaat uit 600 seconden zendtijd verdeeld over 30 radiospots voor € 4.472,15. Het grootste pakket bestaat uit 900 seconden zendtijd verdeeld over 45 radiospots voor € 5.776,40, dit pakket is het financieel gunstigste. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal GRP’s, aantal seconden zendtijd en aantal radiospots (dit is inclusief de productie).

Wil je ook adverteren op de radiozender met 24/7 dancemuziek en een groot bereik in jong Nederland? Boek jouw radioreclame op SLAM!FM dan eenvoudig en voordelig bij RadioBookers.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl vind je momenteel 224 radiozenders waarop jouw commercial geboekt kan worden. Maar misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden om een groot publiek te bereiken?

In totaal hebben wij 181 landelijke en 105 regionale advertentiemogelijkheden op de radio beschikbaar om jouw doelgroep te bereiken. Als je een account aanmaakt, dan zal je ervaren hoe eenvoudig wij het voor je hebben gemaakt om uit deze grote hoeveelheid mogelijkheden de juiste advertentiemogelijkheid te vinden.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers